top of page

BEDRIFT

Robust fysioterapi kan tilby skreddersydd bedriftsavtale med prioritert og rask behandling av dine ansatte. Vi tilrettelegger behandlingen på arbeidsplass eller vår klinikk etter ønske og behov.

 

Muskel- og skjelettplager står for hoveddelen av sykemeldinger i Norge. Studier viser at bedrifter som har rask tilgang til fysioterapi er økonomisk besparende og miljøskapende.

 

Hvorfor inngå en bedriftsavtale med oss?

Vi bryr oss om Jærbuen! Ansatte i god form kan yte mer, trives bedre og har mindre fravær fra jobben. Dine ansatte vil få en trygg og fast helseleverandør lokalt forankret på Bryne, med effektiv og riktig behandling av målbevisste terapeuter.

 

Fordelene med en bedriftsavtale:

- Redusert sykefravær

- Reduserte kostnader

- Mer engasjerte ansatte

- Positivt omdømme

- Bedre arbeidsmiljø

 

Har bedriften behandlingsforsikring, fakturer vi forsikringsselskapet direkte. Vi samarbeider med fleste forsikringsselskapene.

 

Henvisning fra lege er ikke nødvendig.

IDRETTSLAG

Med oppdatert kunnskap og bred erfaring vil vi gi den beste oppfølgingen! Basistrening er en viktig faktor uansett idrett - vi tilrettelegger for optimalt utvikling, skadeforebygging og samhold. 

Hos Robust Trening og Fysioterapi kan dere gjennomføre fysisk testing, fysisk trening og legge tilrette for gode prestasjoner. Organisasjoner og lag kan disponere spinningsalen med 25 sykler for felles kondisjonstrening, sirkeltrening, med mer.

Vi har "stormølle" som gjør det mulig for skiløpere å terpe på klassisk teknikk og syklister som vil gjennomføre en intervalløkt, tilpasse sittestilling eller ta laktattest.

Våre fysioterapeuter kan bidra med skadeforebyggende- og prestasjonfremmende trening spesifikt for din idrett. 

Vi har terapeuter som er godkjent av idrettens skadetelefon som gjør at utøvere med lisens i et idrettslag kan benytte forsikringen ved skader.

bottom of page