top of page
henrik.jpg
Løping er beste behandlingstiltak ved løpsrelaterte skader

Løping er med sikkerhet et tiltak ved overbelastningsskader påført av løping – det må bare tilpasses. I kombinasjon med alternativ trening, styrke og motorikk vil det danne grunnlaget for å opprettholde form og ...... Les mer her.

Artrose - Fortsett å belast leddet

Å belaste og trene med artrose er ikke farlig.

Artrose er en kronisk leddsykdom som påvirker alle strukturer i og rundt leddet. De leddene som oftest påvirkes er knær, hofter og hånd/fingre. Visste du at artrose er den mest vanlige kroniske sykdommen for personer ....... Les mer her.

0N6A3312_edited.png
271536679_629976574880260_746593068768030136_n.jpg
Styrketrening for ungdom

Halvparten av alle idrettsskader kan forebygges ved riktig trening. Denne treningen er også prestasjonsfremmende, fordi skadefrie utøvere både har bedre muligheter til optimal utvikling i sin idrett og øvelsene kan gi økt prestasjon på idrettsarenaen... Les mer her.

Trening under graviditet

Det fremstår tydelig at alle burde være i fysisk aktivitet i svangerskapet. Kvinner som er aktive opplever enklere svangerskap og fødsler, og det medfører færre komplikasjoner. For fosteret kan livsstilsvaner påvirkes... Les mer her.

mari.png
8Y0A3809.jpg
Trening etter fødsel

Når man kan starte å trene igjen etter fødsel er svært individuelt, og man må ta vurderinger ut ifra egne forutsetninger. En generell anbefaling er 6 uker, noen starter tidligere og noen starter senere. Det viktigste er... Les mer her.

bottom of page