top of page

ROBUST TERAPI - Fysioterapi og Kiropraktikk med deg i fokus
 
Vi skal være oppdatert på forskning. Ha de største smilene. Og de beste resultatene. 
 
Mari Evensen, Stian Gilje og Ine Hebnes Gilje er fysioterapeuter, og Kristian Goa Kloven er kiropraktor hos Robust Trening og Fysioterapi Sandnes. Trond Hareland er fysisk testansvarlig og PT. De har ulik bakgrunn, erfaring og kursing som gjør at de kan hjelpe deg med de fleste plager og utfordringer. Du vil bli sett, hørt og møtt hvor du er. Alle behandlingsmetoder gjøres i tråd med oppdatert forskning.  


Mari har jobbet som fysioterapeut og personlig trener i privat praksis siden 2016, og har bred kompetanse innen akutte og langvarige muskel-og skjelettplager. 

Stian har god erfaring med ultralyddiagnostikk, som kan være hjelpsomt til å avdekke muskelskader, forkalkninger og betennelser i sener og slimposer. Han vil være på klinikken i Sandnes to dager i uken.

Ine kommer til å ha ulike workshops, blant annet innen mamma & barn trening og Aktiv-A (atrose).

8Y0A3941.jpg
8Y0A3908.jpg

Genuint interesserte fysioterapeuter

Fysioterapi handler om deg, dine ønsker, behov og mål. Du har kunnskapen om deg, vi har kunnskapen om kroppen - sammen finner vi din vei til dit du ønsker å komme!
 
Vi kan hjelpe med de fleste plager og utfordringer som er relatert til muskel- og skjelettapparatet. Vi på Robust Trening og Fysioterapi har god erfaring med idrettsskader, senebetennelser, belastningslidelser, ryggsmerter, bekkenproblematikk, hoftesmerter, knesmerter, fot/ankel plager og opptrening etter operasjon.

Prestasjonsfremmende trening og testing

Vi baserer treningen på hvilke krav din idrett eller ditt mål krever. Det blir gjennomført en arbeidskravsanalyse og fysisk testing for å avdekke hvilke faktorer det må jobbes målbevisst mot.

 

- Laktatprofiltest

- Styrketester

- Hurtighet/spenst 

- Teknikkanalyse

- Treningsprogram, med og uten oppfølging

8Y0A3890.jpg

Priser

Førstegangs konsultasjon - 780,-
Konsultasjon - 610,-
Trykkbølgebehandling - 150,- tillegg
Ultralyd diagnostikk - 200,- tillegg

1 time personlig trener - 950,-
10 timer personlig trener - 7990,-

Laktatprofil Løp/Sykkel/Rulleski - 1200,- (1800,- test+retest)

Sportsmassasje - 590,- (30 min) / 750,- (45 min) 
 
Treningsmedlemmer, uføretrygdet og studenter får 50,- rabatt på gjeldende priser 

Bedrift: Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og skreddersydd tilbud

Avbestilling: Ønsker du å endre eller avbestille din time ber vi deg gjøre det 24 timer før avtalt tid. Ved manglende eller sen avbestilling vil vi fakturere fullt beløp.

bottom of page