top of page

ROBUST TRENING - et annerledes treningssenter

Hos oss er alle, uansett utgangspunkt og treningsgrunnlag, velkomne som de er til trening i trygge og inkluderende omgivelser. 
 
Tren mer - betal mindre! Svetter du hos Robust, bidrar du til økt aktivitet i lokalsamfunnet. 

Vi skal være best på kunnskap. Ha de største smilene. Varmeste hjertene. Og de beste apparatene. 

Robust Sandnes vil være delvis bemannet i åpningstiden og tilby ulike workshops i løpet av året.

8Y0A3941.jpg
8Y0A3851.jpg

TREN, MED ELLER UTEN PERSONLIG TRENER!

Vi hjelper deg å komme i gang! Fra første møte med trening og nye apparater, til dit du ønsker å komme.

Enten du vil trene alene, sammen med andre eller ved hjelp fra personlig trener, er du velkommen hos oss. Hos Robust Trening og Fysioterapi møter du vennlige ansatte med bred erfaring og høyt kunnskapsnivå.

WORKSHOPS

Vi kommer i løpet av året til å ha ulike workshops som du kan melde deg på. Det vil være rettet mot spesifikke og ulike grupper for å kunne gi et best mulig resultat. Noe av det som er planlagt er, mamma & barn trening, Artrose (Aktiv-A), Yoga, Basisball og mye mer. Er det noe spesifikt du tenker vi burde ha, ta kontakt.

8Y0A3877.jpg
8Y0A3894.jpg

FOR DEN AMBASIØSE MOSJONIST

I tillegg til å ha det beste treningsutstyret, har vi også stor kompetanse på testing, individuelle treningsprogram, formtopping med mer. "Stormølla" kan brukes til løping, sykling og på rulleski etter en kort introduksjon. Ønsker du sykkeltilpasning, teknikkanalyse på rulleski eller laktattesting tilbys dette av fysioterapeut, Stian Gilje og fysisk trener Trond Hareland.

BEDRIFT

Aktive ansatte, er fornøyde ansatte! Og med overskudd kommer effektivitet. Trener din bedrift hos Robust, gir du grupper og enkeltindivid med mindre betalingsevne like muligheter til en aktiv hverdag! 

Som kunde hos Robust Trening og Fysioterapi får bedriftskunder gunstige priser på all behandling og treningsoppfølging. Egne behandlingsavtaler kan opprettes. Hvis din bedrift har helse- eller behandlingsforsikring så er den gjeldene hos våre terapeuter. 

8Y0A3885.jpg

PRISER
Ordinær:
510,- per måned, 12 mnd. binding*
610,- per måned, uten binding
140,- drop in
Student og pensjonist:
410,- per måned, 12 mnd. binding*

490,- per måned, uten binding


950,- 1 time personlig trener 
7900,- 10 timer personlig trener

1200,- (1800,- test+retest) Laktatprofil Løp/Sykkel/Rulleski

*Trener du jevnlig blir du belønnet med billigere medlemskap, i tillegg til det viktigste: Helse og overskudd! Ved 50 utførte treningsøkter reduseres månedsprisen med 50 kroner ut året. Tilsvarende ved 100 og 150 utførte treningsøkter.
  

8Y0A3918.jpg
bottom of page