top of page
robust-juni-46.jpg
8Y0A3798.jpg
Mari Evensen 
*Permisjon til 01.10.2023
Fysioterapeut/Eier
Daglig leder

mari@robustsandnes.no

96236239

Er utdannet fysioterapeut i Danmark. Har jobbet som fysioterapeut og personlig trener i privat praksis siden 2016, og har bred kompetanse innen akutte og langvarige muskel-og skjelettplager. 

 

Opptatt av å se helheten, og sammen med deg lage et behandlingsopplegg som gir god effekt.

 

Erfaring med og særlig interesse for trening og behandling under graviditet og etter fødsel.

trond.jpg
Trond Hareland 
Personlig trener/Eier

trond@robustsandnes.no

90548831 

 

Trond er idrettslærer på Sola vgs. Har MSc i Sport Coaching fra Stirling University. Han har trenerutdannelse i golf, fotball og innebandy. 

Han er glad i det meste innen idrett og vil bidra med personlig trening og kurs hos oss i Robust. Her kan du bestille enkelttimer og PT-pakker.

Ønsker ditt idrettslag eller bedrift samarbeidsavtale med Trond, så kan vi tilpasse gode tilbud.

8Y0A3794.jpg
Kåre Kvalvik
Fysioterapeut/Eier
Ansvarlig for Stavanger Oilers

Kare@robustsandnes.no

93464341

 

Kåre er utdannet fysioterapeut ved Saxion Hogeschool i Enschede, Nederland. Han har bred kompetanse innen muskel- og skjelettplager, med flere års erfaring fra både offentlig og privat sektor. Kåre er opptatt av evidensbasert behandling, og resultater som varer. Som tidligere aktiv ishockeyspiller interesserer han seg spesielt for idrettsskader og rehabilitering, og holder seg oppdatert ved å jevnlig delta på kurs.

 

Til daglig jobber Kåre som fast fysioterapeut for Oilers sitt A-lag. Han vil være tilstede på Robust ettermiddager, og dagtid etter avtale.

8Y0A3791.jpg
Lars Zachariassen
Foredragsholder/eier

Lars@robustbryne.no

934 69 383

 

Lars er fysioterapeut, kognitiv terapeut og har idrettsutdannelse. Han har jobbet med fysisk og psykisk livsstilsendring, samt toppidrett, siste 7 år. Han har drevet med turn på høyt nasjonalt nivå og vært landslagstrener i samme gren.

Lars holder mange foredrag om folkehelse, endring og livstrivsel. Han figurer som ekspert i media og er aktiv i egne sosiale kanaler

8Y0A3789.jpg
Stian Hebnes Gilje 
Fysioterapeut/Eier
Ultralyd diagnostikk

Stian@robustsandnes.no

919 27 190 

 

Stian er fysioterapeut, trener og foredragsholder.  Han har jobbet tett med idrettslag, aktive utøvere og mosjonister innen ski, løping og triatlon i flere år. Tidligere har Stian vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt i løpe- og triatlonkonkurranser. 

Stian jobber som fysioterapeut, personlig trener og er testansvarlig for utholdenhet. Han jobber tett med flere idrettslag og bedrifter.

8Y0A3808.jpg
Ine Hebnes Gilje 
Fysioterapeut/eier
Aktiv-A instruktør (Artrose)

Ine@robustbryne.no

919 27 190

 

Ine er fysioterapeut, gruppeinstruktør og har lang erfaring med crossfit og løping. Hun har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Ine brenner for kvinnehelse, og spesielt problematikk under og etter svangerskap.

robust-juni-22.jpg
Kristian Goa Kloven
Kiropraktor
kristian@robustsandnes.no

 

Kristian er en kiropraktor som jobber målrettet mot å behandle årsaken bak pasientens plager, hvor fokuset er på å optimalisere funksjonen i nerve, muskel og skjelettsystemet. Dette skaper et godt grunnlag for forebygging av smerter, samt hindre at tidligere plager ikke gjenoppstår.

 

Han behandler innenfor et bredt spekter av akutte og kroniske plager. Han er meget dyktig og har god erfaring på nakke, hodepine og rygg- og bekkenplager. Innenfor idrettsutøvere har han god erfaring på skuldre, håndledd, knær og ankler. 

 

Medlem av norsk kiropraktorforening Utdanning: Master i kiropraktikk, AECC University College

robust-juni-84.jpg
Juraj JJ Szigeti
Strength coach

 

Det handler om deg


​Med et genuint ønske om å medvirke til og legge til rette for aktive og robuste Sandnesgauker, bygges Robust Trening og Fysioterapi på fire verdier: Fellesskap, ivaretakelse, iver og ærlighet.

 

Vi har høy, faglig kompetanse og bred erfaring fra klinikk- og endringsarbeid, rehabilitering og toppidrett. Både hva gjelder fysisk og psykisk tilnærming. Robust Trening og Fysioterapi skal være for alle, uansett utgangspunkt, sykdomshistorie og treningsgrunnlag. Her blir du møtt med forståelse, sett av fagpersoner og invitert inn i trygge og inkluderende omgivelser.

bottom of page